maanantai 15. lokakuuta 2012

vessassa lukemisen syvin olemus?

eihän kukaan tunnusta lukevansa vessassa. varsinkaan naiset, koska naiset eivät kakkaa. ja pissalla käydessä ei ehdi lukea (vai ehtiikö?).

jos asunnossa on vain yksi toiletti, ei liene hyväksyttävää lukea siellä päätalon koottuja. mitä vessassa kannattaa ja on soveliasta lukea? pakina- vai novellikokoelmia? city-lehteä? ilmaisnäytteenä (tietenkin!) saatua seiskaa? hätätapauksessa shampoopullon kylkikin käy? voiko vessassa säilyttää vessalukemista vai antaako se vessan hallinnoijasta moukkamaisen kuvan? saako kirjaston kirjoja lukea vessassa vai alkavatko ne haista kakalle?

toivottavasti tässä blogissa löydetään vastaus edellä mainittuihin ja muihin asiaan liittyviin kysymyksiin.


ps. joudun taistelemaan hieman ulkoasun kanssa, pahoittelen muuttuvia säätöjä. esim. lukijalista ei bloggerin mukaan näy (gadget-herja) muussa kuin ns. dynaamisessa mallissa (enkä halua sellaista).

16 kommenttia:

 1. Mä en enää harrasta vessassa lukemista, muuten ilmoittautuisin heti tarjokkaaksi kirjoittajakuntaan! Mut vuosia sitten mulla oli vessalukemisena Body Shopin kuvasto. Helppo alottaa mistä kohtaa vaan ja lopettaa koska vaan, toimi hyvin :D Varsinkin kun mun silloisessa asuinkaupungissani ei ollut Body Shoppia eikä sitä nettikauppaakaan ollut vielä olemassa, niin ei tullut kimmokkeita heräteostoksiin.

  Ja mitä tohon kirjaston kirja -kysymykseen tulee, niin ei helvetissä saa lukea kirjaston kirjoja tai muitakaan lainakirjoja vessassa, ei koti- eikä yleisessä wc:ssä. Hyi olkoon!

  Mun yks eksä luki aina vessassa, ruokapöydässä ja melkein missä tahansa paitsi auton ratissa. Vähän oksetti, kun sama kirja jonka se oli laskenut kusiselle vessan matolle, makas seuraavaana hetkenä ruokapöydällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. fy fan, miksi se vessan matto oli kusinen? ja vielä suurempi miksi... sä olit sen tyypin kanssa :D?

   Poista
  2. Ai miksikö kusinen matto? Ravisteli huonosti, tai pikemminkin ei ollenkaan. Mitä ilmeisimmin, koska mun jäljiltä sinne matolle ei kyllä lentänyt mitään :D

   Tää juttuhan on vielä ihan mitätön. Se koko tyyppi oli sellainen että oon jälkikäteen todellakin ihmetellyt, miksi helvetissä sinnittelin suhteessa sen kanssa!

   Poista
  3. olikse sellainen pöntönjalkamatto? mä inhoan vessanpöntön kusirantuja. mies ei niitä jätä mut vieraiden jäljiltä niitä saa siivoilla. yyyhhhh.

   meillä kaikilla on ollut huonot hetkemme, as you know :D

   Poista
  4. Ei tainnut olla pöntönjalkamallia mutta sellanen paksu vessanlattiamatto ihan siinä pöntön juurella kuitenkin. Keräs kätevästi kaikki irtopisarat jotka ei sinnitelleet kalsareihin asti... Yäk :D

   Mutta mitä helvettiä, vieraita jotka jättää kusirantuja?! Hyi saamari! :D

   Synnärillä mä opin kätevän tavan puhdistaa vessan istuin ja esim. käsisuihku: käsidesiä paperille ja pyyhkimään. Nopsaa ja tehokasta. (Siellä siis tosiaan oli vessassa ihan lappu jossa sanottiin että käsidesiä voi tarvittaessa käyttää wc-istuimen puhdistamiseen. Ja mähän käytin, kuten varmasti voit kuvitella.)

   Poista
 2. Mä kyllä luen vessassa. Mutta kirjan lasken pyykkikorin päälle.

  Suvi älä huoli, jos me joskus nähdään niin otan omat käsidesit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liina, sepä hyvä koska niin otan yleensä mäkin minne sitten lähdenkin :D

   Poista
  2. sit voi pitää suuren käidesivertailun! mitä merkkiä ja tuoksuuko miltä ja kirveltääkö. mun esikoinen käy aina ennen esim. syömistä kauppakeskuksessa pesemässä kädet vessassa, koska se inhoaa käsidesin jättämää tahmeutta.

   Poista
  3. Joo, se tahmeus on kyllä ärsyttävää. Oon huomannut, että Medisoftissa on enemmän glyseriiniä kuin Erisanissa ja LV:ssä, ts. se jättää kädet tahmeaksi jos ne ei ole suunnilleen rutikuivat kun laittaa käsidesiä. LV on näistä kolmesta ehkä vähiten tahmaavaa, ja tietty käsidesipyyhkeet on tahmaamattomia ja ihan käteviä ;)

   PS. Niin saako täällä blogissa jutskata myös yleisemmin vessa- ja hygienia-asioista vai onko tarkoitus että keskustelu pyörii vain vessalukemisen ympärillä? :D

   Poista
 3. Mä luulin, että kaikki lukevat vessassa. :D

  Piristävä blogi, mitähän sitä itse lukisi tänään vessassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun vanhemmat ei ainakaan lue. outoo hommaa.

   kato ilmoittaudu kirjoittajaksi mulle (wandabe74 ät gmail piste com) tai mun alter egolle Mamma Bloggarille (mammabloggari ät gmail piste com) niin voit kertoa kaikille mitä luit tänään!

   Poista
 4. Hö, totta kai luen vessassa ;D

  Kokeilepa tuohon lukija-gadgetiin ohjeita, jotka löytyy ainakin täältä:
  http://colours-and-carousels.blogspot.fi/2012/06/osoite-comista-fiksi.html

  Minulla oli kesällä sama ongelma ja tuo auttoi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos!! toimi heti, loistavaa! miljoonat kiitokset!

   Poista
 5. Kyllä minä luen vessassa (mutta en joka reissulla), koska lukuaika täytyy pyrkiä maksimoimaan. Mielestäni lukemisen säilyttäminen vessassa on myös suotavaa, mutta ehdottomasti ei vessan lattialla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. millaisia ratkaisuja säilyttämiseen harrastetaan? mun esikoinen lukee vessassa paksua vitsikirjaa ja se on vessan väreihin sopivassa korissa lipaston päällä.

   Poista

Pullauta ulos vaan!