perjantai 19. lokakuuta 2012

Vessalukemisena Seiska

sain taannoin pyytämättä ja yllätyksenä 7 päivää -lehden eli tuttujen kesken Seiskan kotiin kannettuna jotain kuukauden ajan. uskokaa tai älkää, normaalioloissa en lue kyseistä lehteä - paitsi ehkä joskus kampaajalla (jossa käyn kaksi kertaa vuodessa). lehti kuitenkin osoittautui ihan kelvolliseksi vessalukemiseksi etenkin sellaisena aikana, jolloin asiointi oli suoritettava ripeästi. seuraavassa esitän arvostelun lukemiston plussista ja miinuksista:

+ lehden sisältö on sellaista shaissea, että se passaa suorituksen teemaan
+ jutut ovat lyhyitä ja siten nopeasti luettavissa
+ ei ole pelkoa siitä, että jutun kiinnostavuuden takia lukeminen venyttäisi vessareissua tarpeettomasti ja siten estäisi huoneiston muilta asukeilta toiletin käytön
+ lehden voi missä lukemisen vaiheessa tahansa lyödä huoletta paperinkeräykseen vaikkei se haisisikaan kakalle: ei hygieniaongelmia, koska kukaan ei takuuvarmasti raahaa sitä muihin tiloihin!

- sisältö saattaa pidemmällä tähtäimellä vaikuttaa aivotoimintaan
- mieli voi nyrjähtää esim. tauskin, tuksun tai aitolehden kuvan takia
- vieraat saattavat luulla kestotilaajaksi
- siihen ei kannata pyyhkiä, vaikka tekisi mieli. ei tykkää pylly eikä pönttö

sanoisin kokoavasti, eli mikäli teille iskee samanlainen ilmaisnäyte-paskanakki, niin kannattaa suhtautua avoimesti. varsinkin jos kärsitte ummetuksesta, koska lehdellä saattaa olla suolentoimintaa kiihdyttävä vaikutus. mutta älkää ny herraisä tilaamaan ryhtykö!

2 kommenttia:

  1. Tirsk! Mulle toi on vähän sama kyllä kuin runokuvioitu vessapaperi. Ei voi kutsua vieraita ennen kuin siitä on päästy eroon.

    VastaaPoista
  2. Mä täytän siitä anopillakin aina sudokut ja luen vitsit ja dekkaripähkinän

    VastaaPoista

Pullauta ulos vaan!